ZM Januarsko Srecanje 3 03

Prvo letno srečanje članov Združenja Manager

Oglejte si foto galerijo z dogodka

Kdaj? 26. januarja 2022 
ob 18. uri
Kje: prek spleta*

*Glede na trenutne epidemiološke razmere v državi Januarskega srečanja ne bomo organizirali v živo, saj bi težko zagotovili varno udeležbo vseh udeležencev in sodelujočih. Srečanje bo tako potekalo v hibridni obliki in si ga boste lahko ogledali prek spleta.

O Januarskem srečanju 2021Z debirokratizacijo do večje produktivnosti 

Januarsko srečanje je prvo letno srečanje članic in članov Združenja Manager, ki se ga udeležijo tudi najvišji politični predstavniki, ministri, predstavniki parlamentarnih strank, vodje poslanskih skupin in veleposlaniki. Vsebinsko široko zasnovan dogodek predstavlja simboličen začetek novega gospodarskega leta, zato je prežet z optimizmom, novimi idejami, zanosom in pričakovanji.

Program Januarskega srečanja si oglejte tu.

Prvi del dogodka bo politično obarvan, saj bo leto 2022 supervolilno leto. Izvršna direktorica ZM Petra Juvančič bo preverila, katere ključne zaveze za gospodarstvo tri mesece pred parlamentarnimi volitvami napovedujejo predstavniki političnih strank:
Marko Pogačnik, SDS,
Tanja Fajon, SD,
Matej Tonin, NSi,
Alenka Bratušek, SAB.

Drugi del dogodka bodo v ospredju prejemniki priznanj za življenjsko delo, mladi manager in Artemida.

Januarsko srečanje je žtudi eno od najbolj slavnostnih srečanj Združenja Manager, saj na njem izkažemo poklon in spoštovanje tistim, ki puščajo edinstveno sled v slovenskem gospodarskem prostoru. V okviru Januarskega srečanja namreč podelimo Priznanje za življenjsko delo in priznanje Mladi manager leta ter Artemido tistim posameznikom in posameznicam, ki s svojim delom in osebnostjo pomembno zaznamujejo gospodarski prostor ter tako predstavljajo vzor slovenskim managerkam in managerjem.

Zlata pokrovitelja
Pokrovitelji
Podporniki Artemide
UTRINKI Z JANUARSKIH SREČANJ