banner zajtrk zame september 2023

Kdaj? 1. september od 8.15 do 9.45

Kje? DiVino, Ljubljana

Dogodek je brezplačen za člane. Nečlani imajo možnost brezplačne udeležbe na dveh zajtrkih.

Vsak prvi petek v mesecu je dan za mlade managerje. Dan za povezovanje in prepotrebno sodelovanje. Za novo znanje, delitev izkušenj. Dan za Zajtrk ZaMe. Ob rogljičku in kavi.

In kaj se nam obeta prvi petek v septembru?

Po poletnem premoru se v Sekciji mladih managerjev na že peti Zajtrk ZaMe vračamo s temo, kako lahko sami svoje zdravje vzamemo v svoje roke in poskrbimo za našo dolgoživost. O tem je bilo sicer zapisanih že veliko modrosti, a recept in modra navodila, ki jih bo naš sogovornik razodel na septembrskem zajtrku, so podkrepljeni z dejstvi. Med drugim z analizami naše genske zasnove, ki nas opominja, da enaka prehranska dopolnila niso za vse in tudi ne v enaki meri.

Kdo bo torej naš gost in kdo nam bo zaupal recept dolgoživosti, zgodbo pa podkrepil, kako mu je v poslovnem svetu uspel veliki met?

ZMotivacija

Ko se srečajo biotehnologija, trajnostne rešitve in zdravstvo, iz odpadne kisle sirotke nastane vitamin B12

enej kuscar

Dr. Enej Kuščer je pionir bioloških rešitev brez odpadkov in mladi manager leta 2017.

Je raziskovalec s preboji pri odkrivanju zdravil za redka genetska stanja.

Je mojster pri prepoznavanju priložnosti, kjer lahko sodobna tehnologija reši starodavne težave.

In je ustanovitelj podjetja NU, ki z uporabo globoke tehnologije, umetne inteligence in lastniške tehnologije Digital Twin NU omogoča vpogled v osebno zdravje in posameznikom pomaga sprejeti premišljene odločitve za bolj zdravo in daljše življenje.

In ne nazadnje, Enej je podjetnik z jasnimi cilji: premakniti meje možnega v zdravstvu, doseči korenite spremembe trajnosti, izboljšati človeštvo.

Pogovor bo vodila Maja Fesel Kamenik.