ZM JANUARSKA KONFERENCA ZM banner 1380x616

Kdaj? 31. januarja 2024 ob 17.30

Kje? Grand Hotel Union

Kotizacija za nečlane: 150 evrov + DDV

Januarsko srečanje je prvo letno srečanje članic in članov Združenja Manager, ki se ga udeležijo tudi najvišji politični predstavniki. Vsebinsko široko zasnovan dogodek predstavlja simboličen začetek novega gospodarskega leta, zato je prežet z optimizmom, novimi idejami, zanosom in pričakovanji.

Januarsko srečanje je tudi eno bolj slavnostnih srečanj Združenja Manager, saj na njem izkažemo poklon in spoštovanje tistim, ki puščajo edinstveno sled v slovenskem gospodarskem prostoru.

Na Januarskem srečanju namreč podelimo priznanje za življenjsko delo na področju managementa. Prejela ga bo poslovna voditeljica ali poslovni voditelj, ki je s svojim delom, poklicno potjo in osebnostjo pustila oziroma pustil neizbrisen pečat v slovenski gospodarski areni.

Razglasili bomo tudi mlado managerko, mladega managerja 2023, s katerim izpostavljamo mlade, uspešne, perspektivne in prodorne managerke in managerje, ki so že na začetkih svojih managerskih poti prepoznani po odličnosti vodenja.

Letošnji finalisti za priznanje so:
→ Michal Maco iz podjetja Corwin v Sloveniji,
→ Kristina Kočet Hudrap in Martina Anderlič iz podjetja Tiko Pro,
→ Andraž Žurman iz podjetje LabCore.

Na tradicionalnem Januarskem srečanju bomo podelili tudi priznanje Artemida, s katerim nagrajujemo managerke, ki so prvič prevzele najvišjo vodstveno funkcijo (mesto direktorice, generalne direktorice ali predsednice uprave) in so na tej funkciji vsaj 12 in ne več kot 24 mesecev, v tem podjetju pa ustvarjajo dodano vrednost in so zgled in spodbuda drugim ženskam, da stopijo na voditeljsko pot.

Kdo bo z nami?

Z nami bodo naša osrednja gostja predsednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar, gospodarski minister Matjaž Han in prof. dr. Miha Škerlavaj z Ekonomske fakultete v Ljubljani. Z gosti se bosta pogovarjala predsednik ZM in izvršna direktorica dr. Iztok Seljak in Petra Juvančič, program bo povezovala Ula Furlan.

govorniki januarsko2

Tudi letos bo za kulturni program skrbela Ustanova Gallus. Ključno poslanstvo ustanove je vsestranska podpora mladim glasbenim talentom in projektom, za katere verjamemo, da imajo možnost mednarodne uveljavitve.
Nastopil bo Trio Plamen, ki na Akademiji za glasbo v Ljubljani že tri leta skupaj ustvarja pod mentorstvom prof. Mihe Haasa. Članice tria so klarinetistka Špela Pokorn, violončelistka Barbara Nagode in pianistka Eva Založnik. Povezuje jih želja po skupnem glasbenem ustvarjanju in igrivosti, same pa se kljub raznolikosti značajev medsebojno dopolnjujejo. Lani so na mednarodnem Klavirskem koroškem tekmovanju in Mednarodnem tekmovanju mladih glasbenikov v Zagrebu prejele zlato plaketo in I. nagrado, letos pa so na državnem tekmovanju TEMSIG dosegle zlato plaketo in III. nagrado

plamen
Zlata pokrovitelja