Odličnost naših članic in članov se kaže na različnih področjih

V Združenju Manager se trudimo prepoznati uspehe, prebojne ideje in projekte naših članic in članov. Z njihovo objavo v MQ reviji in na spletni strani želimo izpostaviti in predstaviti primere dobrih praks ter se jim tako zahvaliti za njihov doprinos k razvoju in napredku slovenskega gospodarstva in družbe. 

Mlade vzornike, izjemne in prodorne posameznike pa prepoznavamo tudi znotraj Združenja Manager. Več o naših nagradah in priznanjih.

 

 

2018

Uspeski clanov slika

Nagrado GZS za izjemne gospodarske dosežke in podjetniške prakse so prejeli tudi številni naši člani: Flora C. Tinauer, EBA, Borut Čeh, Labena, Robert Golob, GEN-I, in Branko Kamenšek, Lek veterina.

Priznanje za najboljšega zaposlovalca Zlata nit 2017 je med srednje velikimi podjetji prejelo podjetje RLS Merilna tehnika, kjer je direktor razvoja naš član Branko Cvetkovič. Med velikimi podjetji pa A1 Slovenija, ki sta ga predstavljala Dejan Turk in Larisa Grizilo, Senior direktorica HR sektorja in sektorja korporativnih komunikacij. Najboljšo zlato prakso 2017 imajo v Optiwebu pod vodstvom Mihe Lavtarja

Priznanje Starejšim prijazno podjetje: z leti še vedno zavzeti je v kategoriji srednjih podjetij prejelo JP Komunala Brežice, ki ga vodi Aleksander Zupančič, v kategoriji velikih pa Petrol. Zanj je priznanje prevzela direktorica Ravnanja s človeškimi viri in direktorica Procesne podpore Nina Potisek.

Nagrada nemškega gospodarstva, ki jo podeljujeta Slovensko-nemška gospodarska zbornica in Veleposlaništvo zvezne republike Nemčije v Sloveniji, je letos pripadla podjetju Unihem

Nagrado odličnosti za družinsko podjetje, ki ga je podjetje EY podelilo v okviru svetovnega srečanja družinskega podjetništva v Monaku, je prejel Lumar direktorja Marka Lukića.

Nagrado za najbolj varno podjetje v letu 2017 je prejelo podjetje Cetis pod vodstvom Romana Žnidariča.

Oglaševalska osebnost leta je Enzo Smrekar, predsednik uprave Droge Kolinske in glavni direktor strateškega poslovnega področja v Atlantic Grupi; oglaševalec leta 2017 pa je družba A1 Slovenija.

Veliki prejemnik nagrade marketinška odličnost leta 2018 in zmagovalec v kategoriji velika podjetja v segmentu B2C je postala Droga Kolinska pod vodstvom Enza Smrekarja. V kategoriji B2B je slavilo podjetje Knauf Insulation, ki ga vodi Tomaž Lanišek

Priznanje za inovacije Posavja je prejelo JP Komunala Brežiče, ki sta ga prevzela direktor Aleksander Zupančič in avtorica sistema Petra Grajžl.

Z redom viteza nacionalnega reda za zasluge je veleposlanica Francije odlikovala Bineta Štancarja, generalnega direktorja družbe CMA/CGM.

Veliko nagrado diggit za digitalni oglas Donat Trump in zlato nagrado diggit za digitalni ogas Pizza-Potizza sta letos šli v roke podjetja Droga Kolinska pod vodstvom Enza Smrekarja.

Nagrado za globalno prodornost slovenskega inženirstva, ki ga podeljuje Zveza strojnih inženirjev Slovenije v sodelovanju z ljubljansko Fakulteto za strojništvo, je prejel Tomaž Berločnik, predsednik uprave Petrola.

Nagrado za okolju najbolj prijazno podjetje v letu 2017, ki ga podeljujta Časnik Finance in Eko sklad, je prejelo Gorenje pod vodstvom Franja Bobinca.

Nagrado HRM projekt 2017 za najboljšo prakso na področju razvoja človeškega kapitala v letu 2017 sta med drugim prejeli družbi Lek za projekt Bio karierni zajtrk in Komunala Brežice za Celostni model sistem inovacij.

Zlato priznanje na regionalni ravni in srebrno priznanje na nacionalni ravni najboljšim podjetnikom in inovatorjem je za inovacijo Simulacija varjenja okvirjev motociklov prejelo podjetje HIDRIA Rotomatika, katerega glavni direktor je Dušan Lapajne.

Naziv najboljša poslovna praksa, ki ga podeljuje Amcham Slovenija, je pripadel projektu Štartaj, Slovenija!, v katerem so moči združili Pro Plus, ki ga vodi Pavel Vrabec, Spar Slovenija pod vodstvom Igorja Merviča in Formitas pod vodstvom Mojce Randl.

Nagrado Horus za strateško celovitost pravne osebe, ki jo podeljujeta Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in Slovensko društvo za odnose z javnostmi, sta prejeli tudi podjetji Mariborski vodovod z direktorjem Danilom Burmačem in JP Komunala Brežice pod vodstvom Aleksandra Zupančiča. Slednje je prejelo tudi priznanje PRESS.

Nagrado SPORTO Sponsorship/Endorsment Award je prejela akcija Popolni AS Izziv za zdravo življenje zavarovalnice Adriatic Slovenica pod vodstvom Gabrijela Škofa.

Veliki sempler, najvišjo nagrado tekmovanja za najboljše medijske strategije leta Sempler, so letos prejele Lahkonočnice, ki jih je v sodelovanju z agencijo Grey, pod vodstvom Špele Žorž, pripravil A1 Slovenija z Dejanom Turkom na čelu.

Zmagovalec mednarodne nagrade »The Plan 2018, PRODUCTION future« za projekt Proizvodni kompleks Tajfun je postalo podjetje Superform, ki ga vodi direktor Marjan Poboljšaj.

Ste bili vi, vaš produkt ali projekt prepoznani in nagrajeni ter želite veselo novico deliti z nami?

Sporočite nam na komunikacije@zdruzenje-manager.si.

Pretekla leta