Pridružite se iniciativi Gospodarskega kroga Skupaj solidarni

27.3.2020
together1

Anketa (vzela vam bo 2 minuti)

V času izrednih razmer je še pomembnejše, da čim hitreje in ustrezno ukrepamo, se povezujemo in delimo dobre prakse. Zato organizacije, povezane v Gospodarski krog – Gospodarska zbornica Slovenije, SBC – Klub slovenskih podjetnikov, Britansko-slovenska gospodarska zbornica, AmCham Slovenija in Združenje Manager – prosimo vas, drage članice in člani, da v času kriznih razmer zaradi epidemije koronavirusa povezani pomagamo slovenskim državljankam in državljanom, državi, celotni poslovni skupnosti, pa tudi drug drugemu. 

Potrebujemo torej vašo pomoč, zato prosimo, izpolnite anketo in nam sporočite, ali in kako ste pripravljeni sodelovati ter pomagati, morda z zaščitno opremo, storitvami, znanjem, finančnimi donacijami. Namen ankete je na enem mestu zbrati informacije, kaj lahko poslovna skupnost v boju z epidemijo ponudi. Zato smo se povezali v skupno iniciativo 'Skupaj solidarni', v okviru katere bomo vso pomoč, ki jo bomo zbrali in dobili, v sodelovanju z Vlado RS namenili za pomoč Sloveniji. Že vnaprej iskrena hvala.

Kaj vse že počnejo slovenski managerji, podjetniki, znanstveniki in drugi, da bi pomagali v času epidemije si lahko preberete v tem članku.