Vtor den Panel so premierite 327 of 341

Največja regijska strokovna konferenca s področja managementa in gospodarstva

S ciljem vzpostaviti močno kohezijsko silo gospodarskega povezovanja v prihodnosti in prispevati k političnim prizadevanjem za napredek odnosov in življenja v regiji smo Srpska asocijacije menadžera, Hrvatska udruga poslodavaoca in Združenje Manager oktobra 2011 soorganizirali prvi regionalni vrh poslovnih voditeljev jugovzhodne Evrope.

Od takrat vsako leto organiziramo konferenco SUMMIT100, ki predstavlja največjo regijsko strokovno konferenco s področja managementa in gospodarstva ter na enem mestu združuje več kot 100 vodilnoh gospodarstvenikov iz držav jugovzhodne Evrope.

Summit100 2018 bo potekal med 1. in 2. oktobrom 2018 v Beogradu, Srbiji

Summit100 bo v letošnjem letu potekal med 1. in 2. oktobrom v Beogradu, Srbiji. Voditelji jugovzhodne Evrope se bodo zbrali s ciljem konkretizirati ideje, projekte in ponudbe za izboljšanje večje povezljivosti regije in povečanje konkurenčnosti nacionalnih gospodarstev. Osrednja tema letošnjega vrha je digitalna transformacija oziroma bolj natančno kako izkoristiti 4. industrijsko revolucijo kot odskočno desko za ustvarjanje kvantnega preskoka do razvite in globalno konkurenčne regije.

Summit100 12 October white

Zalaznik izjava Summit100

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. This African proverb underlies the main reason why #Summit100 gathers business leaders of SEE Europe and top influential people from business and politics in one country every single year. It provides a platform that has continuedly reaffirmed that only with connectivity and interlink we have the capacity to compete in the global market. This years’ Summit100 will try to find the answers on how to produce the quantum leap and convert this region into a globally competitive region through the aspect of 4th industrial revolution.

Aleksander Zalaznik, predsednik Združenja Manager in generalni direktor Danfoss Trate

Več o konferenci SUMMIT 100 si lahko preberete tukaj.

Utrinki iz dogodka