prednovoletni masters fotka

Sekcija mladih managerjev vabi vse članice in člane Združenja Manager na zaključni dogodek leta:

KDAJ? 13. decembra 2018 ob 18. uri

KJE? Kavarna Slamič, Ljubljana

Janez Krizan A1 edited

Zakaj je lahko digitalna preobrazba usodna za podjetja, nam bo osvetlil Janez Križan, direktor digitalne transformacije in inovacij v A1 Slovenija.

 

Finalisti za priznanje Mladi manager 2018

Filip Remskar Smart Com3

Filip Remškar, Smart Com

Podjetje, ki ga od leta 2016 vodi Remškar, tudi po 28 letih delovanja udejanja vizijo ustanoviteljev, t. j. reševanje kompleksnih IKT izzivov s snovanjem varnih, zanesljivih in uporabniku prijaznih rešitev za digitalno transformacijo. S podjetji v skupini razvijajo nov inovativen produkt - oglaševalsko platformo za interaktivno televizijo. V Smart Comu so v enem letu povečali prihodke od prodaje za 15 %.

Mladi manager
peter smole2

Peter Smole, GKN Driveline Slovenija

GKN Driveline Slovenija je podjetje, specializirano za proizvodnjo avtomobilskih transmisij, polgred in homokinetičnih zglobov. Smole ga vodi od leta 2015 in v tem času so v podjetju dvignili rast prodaje za 42 %, pridobil nove kupce, kot so Jaguar, Mercedes, Ford in Volvo, investirali več kot 20 milijonov evrov, izboljšali produktivnost za 16 % in število inovacij za 120 % ter dvignili zadovoljstvo zaposlenih za 22 %.

Mladi manager
igor verstovsek3

Igor Verstovšek, Cosylab

Verstovšek je prokurist Cosylaba, ki je postal vodilni ponudnik na svetu na področju dobave strojnih in programskih rešitev za krmiljenje jedrskih pospeševalnikov in drugih velikih fizikalnih eksperimentov ter ima že večinski tržni delež kot dobavitelj krmilnih sistemov za protonsko terapijo (za zdravljenje raka). Gre za izrazito izvozno naravnano podjetje z več hčerinskimi družbami po svetu.

Mladi manager

O svojem favoritu boste lahko na Januarskem srečanju glasovali tudi vi, zato ne zamudite pogovora s finalisti na Prednovoletnem mastersu!

Na koncu bomo nazdravili uspešnemu letu v družbi članic in članov.

Utrinki s prednovoletnega mastersa
Glavni pokrovitelj dogodka
Pokrovitelj dogodka