Januarsko srecanje banner

Najbolj množično srečanje članov Združenja Manager

"Pogosta napaka, ki jo ljudje, podjetja ali države delamo je, da poskušamo biti najboljši v tem, v čemer je že uspel nekdo drug. Logika, zakaj s posnemanjem ne moremo zmagati, je preposta: enačba uspeha je že unovčena."

Ichak Adizes

"Uspešno vodenje je odvisno od karakterja posameznika, njegovega znanja, izkušenj in karizme. Theodore Roosevelt je nekoč izjavil: »Najboljši vodja je tisti, ki ima nos za izbiro dobrih mož, da naredijo, kar želi, in zavoro, ki mu preprečuje, da bi se vpletal, medtem ko to počne."

Tomaž Berločnik

Januarsko srečanje je prvo letno srečanje članov Združenja Manager in ključnih nosilcev političnih funkcij v slovenskem prostoru.  Vsebinsko široko zasnovan dogodek predstavlja simbolični začetek novega gospodarskega leta.  Zato je to dogodek, ki je prežet z optimizmom, novimi idejami, zanosom in pričakovanji.

Januarsko srečanje je eden naših najbolj obiskanih dogodkov, ki se ga udeleži več kot 300 vodilnih managerjev in najvišjih političnih predstavnikov, ministrov, predstavnikov parlamentarnih strank, vodij poslanskih skupin ter veleposlanikov.  Je hkrati tudi eden najbolj odmevnih gospodarskih dogodkov v Sloveniji, saj na njem predsednik vlade tradicionalno predstavi vladne ukrepe preteklega leta  in njene načrte za prihajajoče leto. Srečanje je tudi priložnost, ko strokovne službe člane seznanijo z delom Združenja Manager v preteklem letu in predstavijo načrt dela za tekoče leto.

Januarsko srečanje pa je hkrati tudi eno naših najbolj častnih srečanj, saj na njem izkažemo poklon in spoštovanje tistim, ki puščajo edinstveno sled v slovenskem gospodarskem prostoru. V okviru Januarskega srečanja namreč podelimo tudi Priznanje za življenjsko delo in priznanje Mladi manager leta tistim posameznikom, ki s svojim delom in osebnostjo pomembno zaznamujejo gospodarski prostor ter tako predstavljajo vzor slovenskim managerjem in managerkam.

Finalisti za priznanje Mladi manager 2017
Mladi manager