januarsko banner velik

Najbolj množično srečanje članov Združenja Manager

"Pogosta napaka, ki jo ljudje, podjetja ali države delamo, je, da poskušamo biti najboljši v tem, v čemer je že uspel nekdo drug. Logika, zakaj s posnemanjem ne moremo zmagati, je preprosta: enačba uspeha je že unovčena."

Ichak Adizes

Januarsko srečanje je prvo letno srečanje članov Združenja Manager in ključnih nosilcev političnih funkcij v slovenskem prostoru. Vsebinsko široko zasnovan dogodek predstavlja simboličen začetek novega gospodarskega leta, zato je prežet z optimizmom, novimi idejami, zanosom in pričakovanji. 

Je eden od naših najbolj obiskanih dogodkov, ki se ga udeleži skoraj 400 vodilnih managerjev in najvišjih političnih predstavnikov, ministrov, predstavnikov parlamentarnih strank, vodij poslanskih skupin ter veleposlanikov. Srečanje je tudi priložnost, ko predstavniki strokovne službe člane seznanijo z delom Združenja Manager v preteklem letu in predstavijo načrt dela za tekoče leto.

Januarsko srečanje je hkrati tudi eno od najbolj častnih srečanj Združenja Manager, saj na njem izkažemo poklon in spoštovanje tistim, ki puščajo edinstveno sled v slovenskem gospodarskem prostoru. V okviru Januarskega srečanja namreč podelimo Priznanje za življenjsko delo in priznanje Mladi manager leta ter Artemido tistim posameznikom, ki s svojim delom in osebnostjo pomembno zaznamujejo gospodarski prostor ter tako predstavljajo vzor slovenskim managerjem in managerkam.

Utrinki z dogodka
Več fotografij
Pokrovitelji
Pokrovitelj priznanja Artemida