nathan dumlao 325447

Praktična predavanja o managerskih veščinah

"Za gospodarski napredek je pomembno, da je dovolj tistih, ki so pripravljeni tvegati in poskusiti nekaj novega, drugačnega ali sicer enakega, vendar cenejšega. Pogosto se posrečijo stvari, na katere ne bi skoraj nihče vnaprej stavil."

Ivan Ribnikar

Veliki premiki so pogosto rezultat majhnih korakov. Zato  v Združenju Manager organiziramo Hitre šole, katerih namen je krepiti znanja in veščine, ki prispevajo k učinkovitemu vodenju.

Hitre šole se izvajajo do trikrat letno in potekajo v obliki delavnic. Udeležencem  svoje znanje in izkušnje predajajo strokovnjaki iz različnih področij, praviloma člani Združenja Manager.

Hitre šole so izobraževalni dogodki, ki se izvajajo do trikrat letno, da člani Združenja Manager prejmejo znanje in izkušnje od strokovnjakov iz različnih področij.

Ste vedeli, da

• 70 % podjetij ne uporablja svojih notranjih poslovnih podatkov (vir: raziskava EF)?
  • lahko s poslovno analitiko prihranite in optimizirate poslovanje?
  • je poslovna analitika primerna za vsa podjetja, ki imajo več kot 200.000 € prihodkov?

V podjetjih upravljamo s podatki, ki pa so običajno razdrobljeni. Če se ti podatki centralizirajo, se zmanjša tveganje, poveča se učinkovitost in konkurenčnost. Da pa to niso velike besede, temveč uporabne rešitve v praksi, nam bodo pokazali članice in člani, ki so znotraj podjetij s pomočjo analitike povečali učinkovitost.

Predstavitve predavateljev

Hitra šola učinkovite analitike