Ozka PwC CEO Survey 26 Google Slides Social Templates

Kdaj? 9. marec od 9.00 do 10.30  

Kje? Hotel One66

PRIJAVITE SE!

Svojo udeležbo potrdite najkasneje do 7 . marca

Prijava PWC2023

Od rekordnega optimizma do (skorajda) rekordnega pesimizma – v 365 dneh!

Družba PricewaterhouseCoopers – PwC že več kot četrt stoletja s pomočjo raziskave med vodilnimi izvršnimi direktorji in predsedniki uprav iz vsega sveta preverja razpoloženje v gospodarstvu. Vabimo vas na dogodek, ki ga PwC pripravlja v sodelovanju z Združenjem Manager, na katerem bomo predstavili že 26. raziskavo med izvršnimi direktorji in se pogovorili o sedanjosti ter prihodnosti: smo optimistični, pesimistični ali realistični? 

Kar 73 % vodilnih svetovnih direktorjev je glede gospodarske rasti v letu 2023 pesimističnih, v Sloveniji jih je črnogledih še več, 78 %. Skoraj polovica slovenskih direktorjev je prepričana, da njihove organizacije v naslednjih 10 letih ne bodo preživele, če poslovnih procesov ne bodo preoblikovale že danes, a ker se vodilni hkrati borijo s številnimi kratkoročnimi izzivi in težavami, je časa in priložnosti za preobrazbo (pre)malo. A izzivi, ki smo jim trenutno izpostavljeni na gospodarskem parketu, se kažejo v dvojni vlogi, kot pospeševalci svetovne preobrazbe na eni ter rušilci uveljavljenih sistemov na drugi strani. Kriza je, kot že tolikokrat doslej, torej tudi priložnost.

• Kako preživeti danes in obenem (z)graditi boljši jutri?
• Kako v teh nepredvidljivih okoliščinah določiti prednostne naloge in si postaviti jasne cilje?
• Kaj bo z bitko za talente in kaj s spečo nevarnostjo – podnebnimi spremembami in trajnostnim razvojem?
• Kako v teh negotovih razmerah ustvariti dolgoročno vrednost – za podjetja in organizacije, družbo, človeštvo in planet?
• Kako ključna je vloga vodje pri preobrazbi podjetja oz. družbe in kakšen je poslovni sistem prihodnosti?

Na ta in še številna druga vprašanja bomo iskali odgovore na razpravi o izzivih slovenskega in svetovnega gospodarstva. Več v programu