MQ REVIJA

mq revije nižja kvalitetaPoslanstvo MQ revije je izobraževanje vodij, ki spreminjajo Slovenijo in spodbujanje razvoja slovenskega managementa.

Revija je komunikacijska platforma za aktualne članke, intervjuje, študije primera s področja managementa, pa tudi vizionarska teoretska razmišljanja, ki jih spajamo z novicami o delovanju Združenja Manager. Strokovne vsebine plemenitimo z internimi in tako dosegamo plodno izmenjavo izkušenj, mnenj in praks ter dragocen prenos znanja med člani s področja vodenja in povezanih področij.

Zakaj MQ

Dvočrkovna kratica MQ se navezuje na idejo multiple inteligentosti. Naše bralce želimo pritegniti k razmisleku o vpeljavi novega koncepta. Če želimo resnično prispevati k odličnosti v managementu, velja poleg IQ ali inteligenčnega količnika ter EQ ali čustvenega količnika uveljaviti še  MQ, managerski količnik, saj morajo biti managerji kot voditelji hkrati ostrega uma, prilagodljivi, vizionarski, empatični, avtentični in odločni.

MQ revijo, ki izide štirikrat letno, članice in člani Združenja Manager prejemajo brezplačno.

Cenik oglaševanja in raziskava branosti:

Cenik oglaševanja (.pdf)
Raziskava branosti revije (.pdf)

Kontakt uredništva:

Sonja Šmuc, odgovorna urednica: sonja.smuc(at)zdruzenje-manager.si