Želite pospešiti korak pred konkurenco? O tem z enim najboljših strategov našega časa 5. decembra v živo v Ljubljani.

8.11.2023

henrik

Se želite že danes pripraviti na poslovne izzive prihodnosti? Najnovejše svetovne trende poslovanja in njihovo  implementacijo v podjetja bo 5. decembra v živo sredi prestolnice razgrnil Henrik von Scheel, eden največjih strokovnjakov razumevanja svetovnih trendov poslovanja.

Scheel je strokovnjak, kot je zapisal direktor IBM-a Sam Palmisano, ki je vplival na več direktorjev in državnikov kot katerikoli drugi poslovni mislec. In to po vsem tem, ko se je v otroštvu soočal z dvema velikima tegobama: jecljanjem in hudo disleksijo (motnja veščin branja in pisanja). A prav našteti težavi je uspel spremeniti v svoje velike prednosti. Razvil je izjemen občutek za prepoznavanje vzorcev in se prelevil v strokovnjaka, ki je nemalokrat korak pred drugimi, saj tako v gospodarstvu, potrošnji, novih tehnologijah in na drugih področjih med prvimi zazna začetke novih trendov.

Tako ne preseneča podatek, da je njegovo svetovalno delo doslej vplivalo na več kot petino največjih 500 ameriških podjetij in na gospodarske strategije24 držav. Za strateško svetovanje pri podjetju Apple ga je najel Steve Jobs, bivši direktor podjetja Alphabet (Google) Eric Schmidt pa ga je razglasil za enega najboljših strateških svetovalcev na svetu.

Kaj se nam na izobraževanju obeta?

• Spoznali boste njegova najnovejša dognanja o trendih poslovanja in smereh razvoja trga in obnašanja kupcev,
  • izboljšali kakovost svojih odločitev,
  • se med prvimi pripravili na tektonske premike v poslu in svetu, ki se bodo zgodili v naslednjem desetletju,
  • razumeli, kako lahko vaše podjetje izkoristi te spremembe za prevlado na trgu.

Seminar bo zaokrožil Robert Rolih, avtor knjige The Million Dollar Decision, ki je bila prevedena v več jezikov. Razodel bo, kako od direktorja napredovati do super direktorja in kako dobičkonosno vlagati v tehnologije prihodnosti.

Poglejmo še druge podrobnosti o seminarju.

• Kdaj? V torek, 5. decembra, od 9:00 do 17:00.
  • Kje? V Austria Trend Hotelu na Dunajski cesta 154 v Ljubljani.
  • V katerem jeziku? Henrik von Scheel bo govoril v angleščini, prevajanja ne bo.
  • Za kakšno ceno? Zlata karta: 697 EUR + DDV, ob prijavi do 15. novembra prejmete 200 evrov popusta (497 EUR + DDV), ob prijavi več oseb iz vašega podjetja prejmete 10 odstotni popust na drugo in vse naslednje prijave. V kotizacijo je vključeno tudi kosilo (stoječi bife) in gradiva.

Izobraževanje tudi z našim partnerstvom pripravlja Akademija Panta Rei. Pohitite s prijavami.