Letošnji Managerski kongres

Dobrodošli na letošnjem Managerskem kongresu 2016, ki surfa na valovih digitalnega voditeljstva, dobi juvenata in ekonomiji sreče. V četrtek in petek, 29. in 30. septembra, v portoroškem Grand Hotel Bernardin.

Več
skika slider

Poletno branje: nova revija MQ

V letošnji nabor obveznega poletnega čtiva boste lahko uvrstili tudi novo izdajo julijske MQ revije, ki je v vaše nabiralnike prišla 20. julija. V osrednjem intervjuju direktorica Siemensa Medeja Lončar pravi, da se bodo karte v prihodnosti najverjetneje delile na novo, in da se bo obdržal tisti, ki bo sposoben parirati tehnološko naprednim. Preverite tudi, zakaj Matej Košmrlj, izvršni direktor skupine NiceLabel, pravi, da v poslu ni treba biti genij.

Več
skika slider

Vse o digitalizaciji poslovanja

Delovna skupina Združenja Manager za digitalizacijo predstavlja Digitalno obljubo, sistematičen in strukturiran vodnik po poti digitalne preobrazbe podjetij. Spoznajte več o digitalizaciji poslovanja in sprejmite Digitalno obljubo.

Več
skika slider


novice

novicaSodelujte v brezplačnem natečaju za globalne nagrade The Circulars 2017
World Economic Forum (WEF) in Young Global Leaders forum vabita vsa slovenska podjetja, inštitucije, vizionarske voditelje, občine in regije, ki ste v svoje poslovanje že uspešno vključili principe krožnega gospodarstva, da sodelujete v natečaju za globalne nagrade The Circulars 2017.
Več
novicaRazpis Mladi manager 2016
Namen podelitve priznanja mladi manager je identificirati mlade, uspešne managerke in managerje, ki so dosegli pomembne poslovne uspehe z odličnim vodenjem, izvajanjem ustreznih poslovnih praks, upravljanjem informacij, kadrov in interesov deležnikov podjetja.
Več
novicaSpoznavni dan za nove člane in članice
Vabimo vas na spoznavno srečanje za nove člane in članice, ki bo v petek, 16. septembra, ob 8.30. uri, v Domu gospodarstva. Osrednji gost bo direktor družbe Riko Janez Škrabec, manager mednarodnih razsežnosti, ki ima dolgoletne voditeljske izkušnje.
Več
Več novic

Prednosti članstva
Podjetja, ki jih vodijo člani Združenja Manager imajo glede na povprečje slovenskega gospodarstva:

  • 25% višjo dodano vrednost,
  • 30% višje prihodke na zaposlenega,
  • 116% višji čisti poslovni izid na zaposlenega,
  • 58% višjo donosnost kapitala.
Več