Prejemnica priznanja za življenjsko delo 2015 je Cvetana Rijavec

Upravni odbor Združenja Manager je priznanje za življenjsko delo na področju managementa za leto 2015 namenil Cvetani Rijavec. Primorka Cvetana Rijavec sodi med slovenske managerje s prepoznavnimi in prebojnimi poslovnimi rezultati, ki so jih dosegla podjetja pod njenim vodstvom.

Več
skika slider

Mladi manager: Gregor Rebolj, direktor podjetja Klika

Na Januarskem srečanju je Združenje Manager priznanje Mladi manager 2015 podelilo Gregorju Rebolju, direktorju podjetja Klika.

Več
skika slider

V programu za leto 2016 davčna reforma, digitalizacija in mentorstvo

»Največji potencial smo mi sami – če to res hočemo. Slovenec sem, ne jamram, iščem rešitev,« je zbranih več kot 350 udeležencev Januarskega srečanja nagovoril dr. Miro Cerar, predsednik vlade Republike Slovenije.

Več
skika slider


novice

novicaO Marcu Polu in mednarodni trgovini s priznanim strokovnjakom
Ekonomska fakulteta vas v sodelovanju s poslovno šolo IE, vabi na predavanje Global competition in a multipolar world: Rediscovering Marco Polo and the spirit of the Silk road, ki bo 16. februarja na Ekonomski fakulteti. Gostujoči predavatelj je priznani MBA profesor Fernando F. Cortinas Luquez iz IE Business School.
Več
novicaPrijavite se v Mentorsko mrežo sekcije managerk
Je vaš cilj postati vodilna managerka? Če je voditeljstvo izziv, v katerem vidite priložnost, in se zavedate, da je na vrh težko prispeti sam, vam podajamo roko za hitrejši in enostavnejši vzpon. Prijavite se na razpis za mentoriranke Mentorske mreže sekcije managerk 2016.
Več
novicaSekcija tujih managerjev odslej Mednarodna sekcija
Z željo po krepitvi mednarodnih stikov člani Sekcije tujih managerjev v svojo družbo vabijo vse, ki si želijo karierne izkušnje v tujini, managerje, ki so se iz tujine vrnili v Slovenijo, in vse Slovence na managerski misiji v tujini. Sekcija vstopa v leto 2016 z novim poslanstvom in osveženim programom in s prenovljenim imenom: Mednarodna sekcija.
Več
Več novic

Prednosti članstva
Podjetja, ki jih vodijo člani Združenja Manager imajo glede na povprečje slovenskega gospodarstva:

  • 25% višjo dodano vrednost,
  • 30% višje prihodke na zaposlenega,
  • 116% višji čisti poslovni izid na zaposlenega,
  • 58% višjo donosnost kapitala.
Več