Manager leta 2015 je Matjaž Merkan

Upravni odbor Združenja Manager je za Managerja leta 2015 imenoval Matjaža Merkana, direktorja Swatycometa. Priznanje je bilo podeljeno na Managerskem kongresu v četrtek, 24. septembra 2014, v Portorožu.

Več
skika slider

Slovenski managerji usmerjeni predvsem k rezultatom in akciji

Podjetje Profiles International Slovenija je v sodelovanju z MQ revijo Združenja Manager v obdobju od junija do oktobra 2015 izvedlo raziskavo o karizmatičnem vodenju. V raziskavi je sodelovalo 1.392 ocenjevalcev, ki je ocenjevalo 137 vodij.

Več
skika slider

Spoznajte finaliste za priznanje Mladi manager 2015

Vabimo vas na srečanje s finalisti za priznanje Mladi manager 2015, ki bo 10. decembra ob 16.30. Člani Združenja Manager sredi januarja glasujete o svojem favoritu za priznanje, zato vas vabimo, da finaliste spoznate na decembrskem srečanju sekcije mladih managerjev.

Več
skika slider

Za razvojno naravnano davčno reformo

»V združenju si prizadevamo, da bi podjetja rasla in naša vodilna usmeritev je, da je dobiček gorivo za rast,« je na novinarski konferenci ob predlogu davčne ´antireforme´ poudaril Aleksander Zalaznik, predsednik Združenja Manager.

Več
skika slider


novice

novicaNaj poslovna knjiga 2015
Komisija Združenja Manager in GZS je v okviru 31. slovenskega knjižnega sejma za Najboljšo poslovno knjigo leta 2015 izbrala Delo s teboj me ubija, Katherine Crowley in Kathi Elster (založba Chiara).
Več
novicaPrvi del Hitre šole strateškega marketinga
Združenje Manager je 25. novembra 2015 v sodelovanju z Društvom za marketing Slovenije za svoje članice in člane organiziralo prvo delavnico Hitre šole strateškega marketinga.
Več
novicaEvropska konfederacija vodilnih kadrov CEC obsoja teroristične napade v Parizu
»Teroristični napad, ki je bil izveden v Parizu prejšnji petek, odmeva v vseh evropskih mestih. Grožnja je skupna in prav takšna mora biti naša reakcija,« se je na tragične dogodke v Franciji odzval predsednik Evropske konfederacije vodilnih kadrov CEC Ludger Ramme.
Več
Več novic

Prednosti članstva
Podjetja, ki jih vodijo člani Združenja Manager imajo glede na povprečje slovenskega gospodarstva:

  • 25% višjo dodano vrednost,
  • 30% višje prihodke na zaposlenega,
  • 116% višji čisti poslovni izid na zaposlenega,
  • 58% višjo donosnost kapitala.
Več