Zaplešimo na jubilejnem plesu Združenja Manager

Na managerski parket se po letu premora vrača najbolj eleganten dogodek leta: Managerski ples. Vljudno vabljeni na jubilejni 10. ples Združenja Manager, ki bo v petek, 13. maja ob 19.30, v ljubljanskem Grand hotelu Union.

Več
skika slider

Mladi manager: Gregor Rebolj, direktor podjetja Klika

Na Januarskem srečanju je Združenje Manager priznanje Mladi manager 2015 podelilo Gregorju Rebolju, direktorju podjetja Klika.

Več
skika slider

Prejemnica priznanja za življenjsko delo 2015 je Cvetana Rijavec

Upravni odbor Združenja Manager je priznanje za življenjsko delo na področju managementa za leto 2015 namenil Cvetani Rijavec. Primorka Cvetana Rijavec sodi med slovenske managerje s prepoznavnimi in prebojnimi poslovnimi rezultati, ki so jih dosegla podjetja pod njenim vodstvom.

Več
skika slider


novice

novicaEvropski managerji začetek junija v Budvi
Asocijacija menadžera Crne Gore pod pokroviteljstvom Vlade Črne gore in v sodelovanju s partneskimi organizacijami CEC European Managers, EMA – European Management Association, CROMA, Srpska asocijacija menadžera ter Hellenic Management Association organizira prvi Kongres evropskih managerjev.
Več
novicaManagerke, dobimo se na Ljubljanskem gradu!
Letošnja jubilejna 15. konferenca Odličnost Managerk, ki bo 9. junija, se je preselila na novo lokacijo, na Ljubljanski grad. Vse članice toplo vabimo – člane pa spodbujamo, da povabilo posredujete kolegicam.
Več
novicaPredlagajte Managerja leta 2016
Priznanje Manager leta Združenje Manager podeljuje vodilnim managerkam in managerjem za doseganje izjemnih poslovnih dosežkov in izboljšav v podjetju že od leta 1991. Letos ga bomo že petindvajsetič po vrsti, podelili tistemu managerju oz. managerki, ki je v podjetju, ki ga vodi dosegel izjemne poslovne dosežke oz. izboljšave.
Več
Več novic

Prednosti članstva
Podjetja, ki jih vodijo člani Združenja Manager imajo glede na povprečje slovenskega gospodarstva:

  • 25% višjo dodano vrednost,
  • 30% višje prihodke na zaposlenega,
  • 116% višji čisti poslovni izid na zaposlenega,
  • 58% višjo donosnost kapitala.
Več