Priznanja zvestim članom združenja

Na 26. obletnico ustanovitve Združenja Manager, 18. maja 2015, je predsednik Aleksander Zalaznik podelil zlate plakete članom, ki v združenju sodelujejo že več kot 20 let.

Več
skika slider

Samit100: Prevzeti moramo odgovornost za razvoj regije!

"Prepričan sem, da bo letošnji Samit100 naredil še večje korake k uresničevanju vizije in bomo v naslednjih petih do desetih letih postali regija, ki ne bo na zadnjem mestu v Evropi, kot to velja danes,"

Več
skika slider

Predsedniki držav na Samit100 o gradnji zaupanja in infrastrukture

Krepitev medsebojnega zaupanja, razumevanje interesov in tesno sodelovanje z ohranjanjem identitet posameznih držav so visoko na seznamu prioritet predsednikov in vodilnih političnih oseb.

Več
skika slider

Med prejemnicami Artemide tudi evropska komisarka Violeta Bulc

Priznanje za trajni prispevek k razvoju ženskega managementa je prejelo pet dobitnic, med njimi evropska komisarka za promet mag. Violeta Bulc. V imenu vseh prejemnic letošnjega priznanja Artemida je udeleženke nagovorila Senja Vraber, direktorica kranjske občinske uprave.

Več
skika slider


novice

novicaPrva letna več-sektorska konferenca skladnosti in etike
29. 9. 2015 se bo na Bledu odvila prva letna več-sektorska konferenca skladnosti in etike poslovanja, v organizaciji Evropskega inštituta za skladnost in etiko poslovanja, v sodelovanju z IEDC - Poslovno šolo Bled ter UN Global Compact Slovenije.
Več
novicaEvropski komisarki Jourovi predstavili slovenske ukrepe Vključi.Vse
Predstavniki Združenja Manager so se v ponedeljek, 29. junija, sestali z evropsko komisarko za pravosodje, potrošnike in enakost spolov Věro Jourovo, ki je bila v Sloveniji na enodnevnem obisku. Na srečanju so se dotaknili predstavitve delovanja ter aktivnosti združenja in se posvetili vprašanjem o enakosti spolov ter oblikovanju nove evropske strategije za področje enakosti spolov.
Več
novicaObjavljen razpis HORUS 2015
IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti, PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi in SPIRIT Slovenija, javna agencija, so v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji projekta, med njimi tudi Združenje Manager, objavili razpis za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2015.
Več
Več novic

Prednosti članstva
Podjetja, ki jih vodijo člani Združenja Manager imajo glede na povprečje slovenskega gospodarstva:

  • 25% višjo dodano vrednost,
  • 30% višje prihodke na zaposlenega,
  • 116% višji čisti poslovni izid na zaposlenega,
  • 58% višjo donosnost kapitala.
Več


Triglav zavarovalnica