Manager leta 2016 je Andrej Božič

Stanovski kolegi in kolegice so na letošnjem Managerskem kongresu nagrado Manager leta 2016 podelili Andreju Božiču, generalnemu direktorju Steklarne Hrastnik. Čestitamo.

Več
skika slider

Managerkam prijazno podjetje je OMV Slovenija

Na Managerskem kongresu 2016 je bilo podeljeno priznanje Managerkem prijazno podjetje, ki je letos pripadlo družbi OMV Slovenija, ki jo vodi generalna direktorica Vanja Lombar. Čestitke!

Več
skika slider

Vse o digitalizaciji poslovanja

Delovna skupina Združenja Manager za digitalizacijo predstavlja Digitalno obljubo, sistematičen in strukturiran vodnik po poti digitalne preobrazbe podjetij. Spoznajte več o digitalizaciji poslovanja in sprejmite Digitalno obljubo.

Več
skika slider

MQ konferenca za inovativno voditeljstvo

Iz odličnosti v vrhunskost: pripravite se na drugačnost! Vabljeni, da se nam pridružite 11. novembra 2016, v Kristalno palačo ob 8:30.

Več
skika slider


novice

novicaMQ konferenca za inovativno voditeljstvo
Iz odličnosti v vrhunskost: pripravite se na drugačnost! Vabljeni, da se nam pridružite 11. novembra 2016, v Kristalno palačo ob 8:30. Z angleškim strokovnjakom dr. Nickom Udallom, ki svetuje Alibabi, CNN in Oraclu, bomo poglabljali voditeljske veščine, s katerimi podjetja prestopijo prag visoke učinkovitosti in postanejo vrhunske organizacije z visoko inovativno kulturo.
Več
novicaNa britanski trg po posel in šport
11. oktobra bosta na brezplačni poslovni konferenci o poslovanju z Veliko Britanijo 'Sports meets business', o prednostih in načinih vstopa na 65 milijonski trg, svoji zgodbi predstavila tudi nogometni legendi Milan Mandarič in Glenn Hoddle.
Več
novicaSodelujte v brezplačnem natečaju za globalne nagrade The Circulars 2017
World Economic Forum (WEF) in Young Global Leaders forum vabita vsa slovenska podjetja, inštitucije, vizionarske voditelje, občine in regije, ki ste v svoje poslovanje že uspešno vključili principe krožnega gospodarstva, da sodelujete v natečaju za globalne nagrade The Circulars 2017.
Več
Več novic

Prednosti članstva
Podjetja, ki jih vodijo člani Združenja Manager imajo glede na povprečje slovenskega gospodarstva:

  • 25% višjo dodano vrednost,
  • 30% višje prihodke na zaposlenega,
  • 116% višji čisti poslovni izid na zaposlenega,
  • 58% višjo donosnost kapitala.
Več