Priznanja zvestim članom združenja

Na 26. obletnico ustanovitve Združenja Manager, 18. maja 2015, je predsednik Aleksander Zalaznik podelil zlate plakete članom, ki v združenju sodelujejo že več kot 20 let.

Več
skika slider

Predsedniki držav na Samit100 o gradnji zaupanja in infrastrukture

Krepitev medsebojnega zaupanja, razumevanje interesov in tesno sodelovanje z ohranjanjem identitet posameznih držav so visoko na seznamu prioritet predsednikov in vodilnih političnih oseb.

Več
skika slider

SOAVTOR PROJEKTA 100 MIO. NOVIH DELOVNIH MEST V INDIJI

Vabljeni na Managerski kongres 2015 (24. in 25. september), kjer boste spoznali Garry-a Jacobsa, predsednika sveta Svetovne akademije znanosti in umetnosti in ameriškega poslovnega svetovalca.

Več
skika slider


novice

novicaPredlagajte kandidate za priznanje Mladi manager 2015
Sekcija mladih managerjev objavlja razpis za priznanje Mladi manager 2015. S priznanjem želimo identificirati mlade uspešne managerke in managerje, ki so dosegli pomembne poslovne uspehe s pomočjo odličnosti vodenja, ustreznih poslovnih praks, upravljanja informacij, kadrov in interesov deležnikov podjetja.
Več
novicaRezervirajte si 2. september za talente
Sekcija mladih managerjev v sodelovanju s sekcijo tujih managerjev in sekcijo managerk 2. septembra organizira že tretji motivacijski dogodek 4x10. Letos se bomo posvetili talentom.
Več
novicaGostja spoznavnega srečanja bo dr. Danica Purg
Na pobudo sekcije mladih Združenje Manager večkrat letno organizira spoznavno srečanje za nove člane združenja. Na dogodku imajo člani priložnost iz prve roke prisluhniti izkušnjam najuspešnejših slovenskih managerjev. Pridružite se nam 11. septembra, ko bomo gostili dr. Danico Purg.
Več
Več novic

Prednosti članstva
Podjetja, ki jih vodijo člani Združenja Manager imajo glede na povprečje slovenskega gospodarstva:

  • 25% višjo dodano vrednost,
  • 30% višje prihodke na zaposlenega,
  • 116% višji čisti poslovni izid na zaposlenega,
  • 58% višjo donosnost kapitala.
Več


Pasica projekta za www