Jesen v znamenju Managerskega kongresa

Letošnji Managerski kongres 2016 bo surfal na valovih digitalnega voditeljstva, dobi juvenata in ekonomiji sreče. Dobimo se 29. in 30. septembra v portoroškem Grand Hotel Bernardin. Rezervirajte si datum že danes in izkoristite članske popuste: do 31. avgusta velja 10 % popust.

Več
skika slider

Poletno branje: nova revija MQ

V letošnji nabor obveznega poletnega čtiva boste lahko uvrstili tudi novo izdajo julijske MQ revije, ki je v vaše nabiralnike prišla 20. julija. V osrednjem intervjuju direktorica Siemensa Medeja Lončar pravi, da se bodo karte v prihodnosti najverjetneje delile na novo, in da se bo obdržal tisti, ki bo sposoben parirati tehnološko naprednim. Preverite tudi, zakaj Matej Košmrlj, izvršni direktor skupine NiceLabel, pravi, da v poslu ni treba biti genij.

Več
skika slider

30. avgusta si rezervirajte 4 x 10 minut

Sekcija mladih managerjev vas v sodelovanju z Mednarodno sekcijo in Sekcijo managerk vabi na četrti motivacijski dogodek 4 x 10 minut, ki bo v torek, 30. avgusta ob 16.00, v Kinodvoru.

Več
skika slider


novice

novicaPariško zanimanje za balkanska projekta
V Parizu je v začetku meseca julija, v okviru Berlinskega procesa, ki ga je pred tremi leti s podporo Avstrije, Italije in Francije zagnala kanclerka Angela Merkel, potekala tretja konferenca o Zahodnem Balkanu. Pariško zanimanje smo zbudili z dvema predlogoma, ki sta nastala znotraj Samit100, projektoma Green Balcanica in Free Cargo Balcanica.
Več
novicaPrihodnost Evropske unije po brexitu
»Še vedno je prezgodaj za natančno oceno, kakšne posledice bo imel izstop Velike Britanije iz Evropske unije, pa vendar so nekatere že vidne: finančna nestabilnost Velike Britanije in preostale Evrope ter še večja politična negotovost glede tega, kakšno pot naj Evropa ubere,« po britanskem glasovanju pravi predsednik Evropske konfederacije vodilnih kadrov CEC Ludger Ramme.
Več
novicaSekciji združujeta moči v mentorstvu in na dogodku
Mednarodna sekcija združenja in Sekcija mladih managerjev vabita člane ter članice na drugo letošnje srečanje Come together, ki bo 14. junija v Narodni galeriji v Ljubljani.
Več
Več novic

Prednosti članstva
Podjetja, ki jih vodijo člani Združenja Manager imajo glede na povprečje slovenskega gospodarstva:

  • 25% višjo dodano vrednost,
  • 30% višje prihodke na zaposlenega,
  • 116% višji čisti poslovni izid na zaposlenega,
  • 58% višjo donosnost kapitala.
Več