Sklad za štipendiranje


Namen sklada za štipendiranje vrhunskih mladih, nadarjenih in obetavnih posameznikov je podpirati mobilnost mladih managerjev znotraj evropskega prostora in prispevati k internacionalizaciji slovenskega gospodarstva.

sklad

Kdo lahko kandidira?


Prejemniki štipendije sklada sekcije mladih managerjev so tuji podiplomski študenti poslovnih in drugih sorodnih ved, ki študirajo na podiplomskem programu v Sloveniji in so zainteresirani za sodelovanje s slovenskimi podjetji in slovensko stanovsko managersko organizacijo.

Razpis
za podelitev štipendij se objavi do konca maja vsako leto. Štipendije so tradicionalno podeljene na Januarskem srečanju Združenja Manager.


Upravljanje in financiranje sklada


Sklad upravlja Sekcija mladih managerjev znotraj Združenja Manager na podlagi Pravilnika Sklada. Sredstva zbirajo s pomočjo dobrodelne dražbe na Managerskem plesu in s pomočjo podpornikov sklada. Z dobrodelno dražbo je bilo v letih od 2006 do 2016 zbranih preko 72.000 evrov dobrodelnih sredstev, ki so prispevala k uresničevanju poslanstva Sklada za štipendiranje sekcije mladih managerjev.

Postanite tudi vi podpornik sklada in iz prve roke prejmite informacije o najboljših kadrih.
Z informacijami vam je na voljo sekretarka sekcije mladih managerjev, na naslovu diana.jecic(at)zdruzenje-manager.si.

Možnost donacij: z vašo pomočjo želimo podpreti obetavne mlade ljudi, zato vas vabimo k doniranju v Sklad za štipendiranje. Sredstva zbiramo na posebnem kontu TRR Združenja Manager: SI56 2900 0000 3379 337 (UniCredit banka Slovenija), pri nakazilu pa, prosimo, pripišite donacija v sklad. Višina donacije je prepuščena vam.

sklad2

Komisija


Komisijo za izbor prejemnikov štipendij sestavljajo: Tjaša Kolenc Filipčič, Maja Fesel Kamenik, Andrej Kohont, Vesna Vodopivec, Jurij Giacomelli in Diana Jecič.


Sodelujoče poslovne šole


Ekonomska fakulteta Ljubljana,
IEDC poslovna šola Bled


Podporniki sklada:

 

LOGOTA
Nlb vita