dogodki zm

novicaSpoznavno srečanje
Na pobudo sekcije mladih Združenje Manager večkrat letno organizira spoznavno srečanje za nove člane združenja. Na dogodku imajo člani priložnost iz prve roke prisluhniti izkušnjam najuspešnejših slovenskih managerjev.

novica4 x 10 minut
Po vzoru TedX dogodkov in v okviru delovanja sekcije mladih managerjev pri Združenju Manager, smo pred tremi leti oblikovali dogodek 4 x 10 minut. Vsako leto določimo rdečo nit dogodka in k besedi povabimo štiri zanimive govorce, ki z nami delijo svoje življenjske izkušnje.

novicaManagerski kongres
Osrednji dogodek Združenja Manager je eno najmočnejših poslovnih srečanj v Sloveniji. Dvodnevnega kongresa v Portorožu, ki ob aktualni strokovni vsebini ter ob podelitvah najprestižnejše managerske nagrade Manager leta in priznanja Managerkam prijazno podjetje nudi priložnost za druženje in poslovno mreženje, se udeležuje več kot 250 managerk in managerjev.

novicaManagerski ples
Tradicionalni gala ples v maju za managerke in managerje s svojimi spremljevalci in spremljevalkami, ima poleg družabnega namena tudi družbeno – odgovorno noto. Na dobrodelni dražbi plesa zbiramo sredstva za spodbujanje mladih talentov na področju managementa in umetnosti.

novicaJanuarsko srečanje
Prvo srečanje članic in članov Združenja Manager v novem letu je priložnost za najštevilčnejše čestitke v poslovnem krogu, saj se dogodka udeleži več kot 350 managerk in managerjev. Poleg prijetnega druženja je večer namenjen predstavitvi smernic vlade Republike Slovenije, ki jih bo ta zasledovala v tekočem letu, podelitvi priznanja Mladi manager in razglasitvi štipendistov Sklada za štipendiranje Združenja Manager.

novicaMQ konferenca
Z zanimivi vsebinami, delom v skupinah, z drugega zornega kota in s pozitivnim vzdušjem izpolnjujemo poslanstvo najnovejšega dogodka Združenja Manager. Za hitrejše uveljavljanj znanj, praks in veščin inovativnega voditeljstva, utemeljenega na kodeksu etike slovenskega managementa, smo oblikovali MQ konferenco za inovativno voditeljstvo.

novicaOdličnost managerk
Enodnevna konferenca za vse ženske v slovenskem prostoru, ki se pri svojem delu in razvoju srečujejo z izzivi vodenja na področju gospodarstva, kulture in umetnost ter javnega delovanja. Programsko zanimiva konferenca, ki se odvija na Bledu, je tudi priložnost za podelitev priznanj Artemida in izmenjavo izkušenj iz prakse.

novicaHitra šola
Za krepitev znanj in veščin, ki prispevajo k učinkovitemu vodenju, Združenje Manager za svoje člane organizira Hitre šole. Na Hitrih šolah člani združenja s strokovnjaki razvijajo svoje kompetence na posameznih področjih kot so komuniciranje z mediji, projektno vodenje itn.

novicaDogodki sekcij
Člani Združenja Manager se redno srečujejo tudi na dogodkih sekcij, v katere so vključeni: sekcijo mladih managerjev, sekcijo managerk in sekcijo mednarodnih managerjev. Vsaka sekcija organizira štiri ali več dogodkov letno.

novicaPodpiramo
Združenje Manager podpira ali se kot soorganizator vključuje tudi v številne dogodke drugih organizacij.