novicaUvodno srečanje mentorskih parov tretje generacije Mentorske mreže
V sredo, 5. aprila je potekalo prvo srečanje tretje generacije Mentorske mreže Sekcije managerk, v kateri sodeluje kar 19 mentorskih parov

Na uvodni predstavitvi programa in načrta dela mentoricam ter mentorirankam je Mojca Podržaj, sekretarka sekcije, pojasnila pomen mentorstva za združenje: "Ugotovili smo, da ima mentorstvo pozitiven namen in prinaša pozitivne učinke našim članicam. Mentorice in mentoriranke iz prejšnje generacije so izpostavile predvsem dvosmerno učenje, tako na osebni kot karierni ravni. Gre za neprecenljivo izkušnjo prenašanja znanja.« Vodja delovne skupine, Sonja Klopčič, je mentorirankam zaželela, da čim boljše izkoristijo priložnosti in si jih pripravijo tako, da bodo zanje najbolj ustrezne. Predstavnice mentorskih parov tretje generacije so se, po uvodni predstavitvi programa, v sproščenem vzdušju preizkusile še v kuhanju, kjer so pod budnim očesom dveh kuharskih mojstrov pripravile tortilje in carski praženec.