novicaRazpis za predsednika ZM 2017-2020
Upravni odbor Združenja Manager skladno s 15. členom Pravil Združenja Manager objavlja razpis za kandidature za predsednico oz. predsednika* ZM za mandatno obdobje 2017-2020. Za predsednika se lahko prijavijo člani Združenja Manager, ki opravljajo funkcijo vodilnega delavca, na primer predsednika uprave, predsednika upravnega odbora ali generalnega direktorja, in so člani združenja najmanj eno leto. Mandat predsednika traja tri leta.
novicaVolilni občni zbor bo 30. marca 2017
Združenje Manager vas vljudno vabi na Volilni občni zbor, ki bo v četrtek, 30. marca ob 17.00 uri, v Domu gospodarstva (GZS na Dimičevi 13) v Ljubljani. Na letošnjem Občnem zboru Združenja Manager bomo članice in člani odločali o delu združenja v preteklem in tekočem letu ter volili predsednika in organe Združenja Manager. Dnevni red in gradiva za občni zbor bodo objavljeni na v marcu.
novicaMentorska mreža - razpis 2017
Sekcija managerk pri Združenju Manager že tretje leto zapored razpisuje program Mentorske mreže. Cilj Mentorske mreže je, da kandidatkam daje spodbudo in podporo za prevzem vodilnega mesta, prenaša potrebna znanja in izkušnje s številnih področij ter daje odgovore na različne življenjske izzive.