novicaŽe imate mentorja?
Zagotovo si pri večini zadev vsi želimo izpustiti tisto prvo izkušnjo, pri kateri smo se opekli. Pa si potem vedno znova rečemo: »No, saj nekje sem se pa moral naučiti«. Čeprav vemo, da je to samo intelektualni izgovor, ki ga prodamo sebi. Zakaj ne bi te 'boleče' izkušnje enostavno preskočili? In se za nasvet ter usmeritev obrnili na osebo, ki je nekaj podobnega že doživela. Zakaj ne bi vprašali mentorja?
novicaAlways leaving a mark
I have always looked for talent when hiring people. Because it is the spark that lights the fire in their eyes and spurs the passion to the daily work they perform. Try looking at most of the best companies worldwide. Or even yours. We are always able to identify the talented people – they have always been noticeable, always leaving a mark.
novicaOdgovornost je vrednota odličnosti
Odgovornost se ne prične s prevzemom položaja v podjetju, prične se z zavedanjem, da smo vsi eno – smo soodvisni in soustvarjamo. Drži pa, da lahko ljudje na izpostavljenih položajih, ki so bolj na očeh javnosti, s svojo odgovornostjo dajejo zgled ostalim.