novice
novicaČas je za ... Managerja leta 2017
Kdo od stanovskih kolegov in kolegic vas je v lanskem letu najbolj navdušil? Kdo ima izjemne poslovne rezultate? Združenje Manager vas vabi, da predlagate kandidatke in kandidate za priznanje Manager leta 2017.
Več
novicaBrez tega, da se kdaj spotakneš, ne moreš naprej
V okviru Spoznavnega srečanja za nove člane, v petek 14.4., je potekal tudi pogovor s posebnima gostoma Alešem Mižigojem, prekaljenim managerjem dolgoletnih voditeljskih izkušenj ter prejemnikom priznanja za življenjsko delo s področja managementa za leto 2016 in Alešo Mižigoj, predsednico uprave družbe Medex.
novicaZdruženje Manager povabljeno na G7 Women Forum v Rimu
V Rimu je 7. in 8. aprila potekal mednarodni forum Inequality and Sustainable Growth: Starting from Girls o neenakosti in trajnostni rasti, s poudarkom na položaju žensk, pod okriljem italijanskega ministrstva za zunanje zadeve in mednarodno sodelovanje.
Komentarji
novicaBolje sto majhnih idej kot zgolj ena velika
Leto 2020. 10 milijonov avtonomnih vozil, več kot 6 milijard internetnih uporabnikov, 200 milijard povezanih naprav po svetu. Fraze kot so big data, nova industrijska revolucija in internet stvari nas spremljajo na vsakem koraku. So del sedanjosti, nič več le prihodnosti.
Več
novicaCilj mandata: več našega povezovanja
Kaj lahko naredimo, da dosežemo te rezultate? Prepričan sem, da lahko preko 800 družb v našem združenju z medsebojno pomočjo doseže več. Za cilj drugega mandata postavljam, da Združenje Manager postane pomemben povezovalec družb, ki smo člani združenja in s tem pomaga pri rasti posameznih družb in rasti slovenskega gospodarstva.
novicaEvangelij stalnih sprememb
Edina stalnica obdobja, v katerem živimo, je nenehno spreminjanje vsega okoli nas. Če želimo procese preobrazbe podjetja in celotne družbe izpeljati kakovostno, moramo ljudje najprej razumeti tri vprašanja: kaj delamo, zakaj to delamo in kako to naredimo?